Om oss

Välkommen till Oxford Plastics! Vi utformar och tillverkar säkra, temporära produkter för arbetsplatsen. Med allt från vår första trafikkon 1985 till vår prisbelönta katalog av produkter idag levererar vi lösningar.

Våra produkter är säkra och trygga. Av Oxford Plastics produkter, som omfattar vårt fullständiga utbud av avspärrningar för fotgängare och trafik, LowPro®-vägplattor och gångbroar samt rullstolsrampar, tillverkas 75 procent av återvunnen plast och 100 procent av dem är återvinningsbara.

Vi tillhandahåller även lösningar runtom i Europa, USA, Australien och på Nya Zeeland där vi har många nöjda kunder inom landsvägar, el-, gas-, värme-, vatten- och teleindustrin, industrier, byggbranschen och evenemangsbolag. I Storbritannien samarbetar vi med Department of Transport (trafikverket) och industriledare från JAG, HAUC, NJUG och REMA.

För att kunna tillhandahålla innovativa och smarta lösningar investerar vi enormt i forskning och utveckling. Vårt team på fem produktutvecklingsingenjörer har i alla lägen 30 utvecklingsprojekt på gång. Vi söker alltid nya möjligheter att skapa lösningar på plats och vi tycker om utmaningar. Om du har ett problem att lösa, kan du prata med oss. Du kan även ta en titt på vår produktlista för att se våra aktuella lösningar.

 

Vill du prata med någon i teamet? Klicka på knappen nedan för att skicka din fråga online eller ring oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

To View our twitter please accept our use of cookies.

Accept

Fråga oss

Oxford Plastic Systems Ltd
Unit T2, Enstone Business Park
Enstone, Chipping Norton
Oxfordshire
OX7 4NP
United Kingdom

Call Us: +39 (0) 236005810 

Email Us: sales@oxfordplastics.com

    REMA
    National Joint Utilities Group
    Carbon Trust
    British Photovoltaic Association
    British Plastics Federation